Annalect Nederland

Annalect Nederland is onderdeel van OmnicomMediaGroup, een van ‘s werelds grootste media organisaties met meer dan 75.000 werknemers in 24 landen. Als het data-, tech- en analytics label van Omnicom hebben wij veel verschillende specialisten in huis, van data architects en marketing scientists tot media analisten en engineers. Daarnaast zijn wij ook Google Marketing Platform Sales Partner.

Met onze kennis en expertise ondersteunen wij merken en agencies bij het opzetten en inzetten van data-gedreven marketing. Denk bijvoorbeeld aan het doeltreffend targeten van diverse audiences op meerdere kanalen, het correct tracken en attribueren van conversies en het implementeren van marketing automation.

Ons Team

Annalect Nederland bestaat uit verschillende teams, elk staat voor je klaar om je data-driven vraagstukken te beantwoorden. Ieder team staat onder leiding van het management. Leer ons MT kennen:

Marijke Wiersma

Managing Partner

Marijke werkt al ruim 15 jaar in analytics aan zowel klant- als bureauzijde. Als managing partner is ze verantwoordelijk voor een team van analisten, engineers en consultants dat zich focust op het ondersteunen van adverteerders en op de bouw en uitrol van Omni, het operating system van Omnicom.
Ze heeft een hands-on mentaliteit en helpt onze klanten graag het beste uit hun data-gedreven marketing te halen.

Imke Kuiper

Head of Enablement

Imke is samen met haar team verantwoordelijk voor account management, account development en technology implementaties voor klanten van de media bureaus van OmnicomMediaGroup en daarbuiten. Het Enablement team is ook belast met de uitrol van Omni. Imke werkt al 10 jaar in verschillende functies binnen OmnicomMediaGroup en heeft daardoor een brede achtergrond in digitale media, marketing technologie en research.

Manon Botter

People Champion

Manon is al lange tijd onderdeel van het team. Een half jaar na de oprichting van Annalect kwam zij in dienst. Daardoor heeft ze al verschillende rollen gehad. Op dit moment heeft ze een echte all-round rol en werkt voor verschillende teams als Senior Data Analist en Technology Platform Consultant. Daarnaast is er, met het groeien van het team, meer aandacht nodig voor onderwerpen als cultuur, diversiteit en inclusie. Een taak die Manon, samen met collega’s, oppakt in haar rol als People Champion.